Fritidsgården Chill

Fritidsgården Chill är en plats att vara på för barn och ungdomar mellan 12-19 år.

Fritidsgårdens syfte är att hjälpa till att rusta besökarna för ett gott vuxenliv samt ge dem en möjlighet till trevliga och utvecklande fritidssysslor.

Chill strävar efter att vara en plats där besökarna umgås under schyssta premisser, respekterar varandra och förstår vikten av allas lika värde! Här hittar du våra regler.

Besökarna kan spela biljard, pingis, air hockey, fotbollsspel, spela in musik i vår nya studio, lyssna på musik, teckna och måla, spela datorspel, spela Nintendo Wii och playstation. Ibland ordnar även fritidsgården med skärskilda evenemang såsom filmkväll, disco, turneringar, matlagning med mera.
Här hittar du alla våra aktiviteter.

Ett par gånger om året arrangeras även resor med de ungdomar som vill delta. Senaste resorna har gått till Laser Dome och Gröna lund.

Gårdsmöten på Chill

Sedan hösten 2015 har fritidsgården startat med gårdsmöten där besökarna uppmanas att delta för att komma med synpunkter och tankar kring verksamheten. Personalen får då bland annat en chans att förklara och tydliggöra verksamheten för besökarna. Här hittar du information om våra gårdsmöten.

De allra flesta aktiviteter är gratis. Allt man behöver göra är att boka sig på en lista. Det är gratis att vistas på gården, men om du vill ha något från kiosken kostar det.

Kom gärna med idéer om vad du vill göra på Chill, vi lyssnar och försöker fixa detta.

Fritidsledarna finns alltid tillhands, för spel, prat med mera. Vi har som policy att alltid vara två fritidsledare i verksamheten. Vi arbetar mycket med att attityder, språk och hur vi tilltalar varandra. All vår verksamhet är drogfri. Undrar du som vårdnadshavare något så är du varmt välkommen att ringa eller besöka oss! Du kan också följa oss på Facebook.länk till annan webbplats

Varmt välkommen hit!

Vill du lämna synpunkter eller klagomål gällande Barn- och utbildningsförvaltningens verksamhet?
Länk till formulär för synpunkter och klagomållänk till annan webbplats

Här kan du läsa mer om klagomålshanteringlänk till annan webbplats

Senast publicerad 2018-03-02