Fritidsgården Chill

Fritidsgården Chill ligger centralt i Gnesta och är en plats för barn och ungdomar 12-19 år. Chill strävar efter att vara en plats där besökarna umgås under schyssta premisser, respekterar varandra och förstår vikten av allas lika värde.

Här kan du som besökare spela biljard, pingis, air hockey, fotbollsspel, spela in musik i vår nya musikstudio, lyssna på musik, teckna och måla, spela datorspel eller spela Nintendo Wii och playstation. Ibland ordnar vi evenemang såsom filmkvällar, disco, turneringar, matlagning, LAN med mera. Ett par gånger om året arrangeras även resor med de ungdomar som vill delta. Vi ansvarar också för sommarlovsaktiviteterna tillsammans med Kulturskolan.

Fritidsledarna finns alltid tillhands, för spel, prat med mera. Vi är alltid två fritidsledare i verksamheten och arbetar mycket med att attityder, språk och hur vi tilltalar varandra. Vi hjälper till att rusta ungdomarna för ett gott vuxenliv samt ge dem trevliga och utvecklande fritidssysslor. All vår verksamhet är drogfri. Som vårdnadshavare är du varmt välkommen att ringa eller besöka oss. Du kan också följa oss på Facebook.länk till annan webbplats

Varmt välkommen till Chill!

Senast publicerad 2018-05-29