Vuxen & Omsorgsnytt

Här kan du läsa alla nummer av nya Vuxen & Omsorgsnytt; Vuxen- och omsorgsförvaltningens eget nyhetsbrev. I nyhetsbrevet hittar du viktig information, intressanta intervjuer och djupgående reportage från förvaltningens olika verksamheter, aktiviteter och uppdrag.

Framsida Vuxen & omsorgsnytt

Nyhetsbrevet lanserades under sommaren 2017 och har haft lite olika utseenden samt namn under de tre första numren, då vi testat oss fram för att hitta rätt form och ett passande namn. Från VOFnytt, till Vuxen och omsorg informerar till Vuxen & Omsorgsnytt, som det nu är tänkt att nyhetsbrevet ska få heta. Utseendet kan dock komma att förändras under resans gång och förhoppningen är att produkten ska kunna utvecklas till ett mer renodlat tidningsformat i framtiden.

Förutom den digitala upplagan här på hemsidan finns även Vuxen & Omsorgsnytt i pappersform att bläddra i på bland annat Medborgarkontoret, väntrummen på Vårdcentralen och Elektron, på äldreboendena samt på Träffpunkten och på Café Flamman.

Vuxen & Omsorgsnytt produceras av Josefin Andersson, kommunikatör på Vuxen- och omsorgsförvaltningen, i samarbete med förvaltningschef Ann Malmström. Har du funderingar kring innehållet eller önskas en prenumeration på nyhetsbrevet, kontakta Josefin på josefin.andersson@gnesta.se eller telefon 0158-275 147.

Vuxen & Omsorgsnytt 2018

Vuxen & Omsorgsnytt 2017

Senast publicerad 2018-03-27